Frakt og levering

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen to virkedager etter at ordren er mottatt. Ved kampanjer og stor pågang kan det ta lengre tid. Vi sender varene med sporbare pakker fra Postnord, og pakken er sporbar hele veien fra Lille Martine og hjem til deg. Normalt tar det en til tre virkedagerdager fra ordren din blir pakket hos oss til den ankommer ditt postkontor/i din postkasse. I perioden 12.12 - 23.12 vil imidlertid sendetiden kunne øke med inntil to dager. Vi tar forbehold om evt ytterligere forsinkelser.

Vi har ulike fraktkostnad utfra pakkens størrelse. Småpakker er 0-2 kg 59kr, mellomstore pakker 1-5 kg 99kr, levering på døren 149kr og fri frakt over 1500 kr.

Innenfor Trondheim kommune har du mulighet til å få varene på døren samme dag ved bestilling før kl 14 (med unntak av søndager).

Alternativet heter SVIPP 79kr og kommer opp dersom leveringsadressen er innenfor postnummersegmentet for levering. 

Orderer bestilt med SVIPP etter kl 14 blir levert neste virkedag (med unntak av søndager).

Du som kunde er selv ansvarlig for å legge inn riktig navn og adresseinformasjon på ordren din. For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med lillemartine.no vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på kroner 200 NOK inkl. mva. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur lillemartine.no, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.