Avtalen

Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Lille Martine AS og deg som kunde.
Merk at kjøpsbetingelsene kan endres, og bør derfor leses hver gang man gjennomfører et kjøp hos Lille Martine.

Partene

Selger:

Firmaopplysninger
Firmanavn: Lille Martine AS
Organisasjonsnummer: 821 533 902 MVA
Postadresse: Olav Tryggvasons gate 28, 7011 Trondheim
Telefon: 90 14 93 40 (Mandag – fredag 09:00-18:00)
Epost: nettbutikk@lillemartine.no


Kjøper:


Kjøper er den forbruker som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Priser og betaling

Alle priser er i norske kroner (NOK) og er inkludert merverdiavgift (mva). Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. Vi tar forbehold om prisendringer og prisfeil på våre produkter. Merk at tilbud gjelder så langt lageret rekker og innenfor de tidsrammer som det informeres om i vår markedsføring.

Vi tar forbehold om feil i vår lagerbeholdning ettersom vi har felles lager med butikken. Dersom vi mangler noen av varene du har bestilt, vil vi sende varene vi har på lager og kreditere manglende vare, eventuelt slette bestilling.

Rabattkoder gjelder alltid for ordinære varer og ikke på allerede nedsatte varer. Enkelte rabattkoder er av personlig art og vi forbeholder oss retten til å avvise eventuelle salg og deaktivere rabattkoder dersom vi mistenker misbruk. Det er maksimalt tillatt én rabattkode per ordre.

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt ut sin bestilling til selgeren. Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil. Eksempelvis dersom et produkt ikke har noen pris.

Betaling

Hos oss kan du velge mellom fire trygge og sikre betalingsmetoder.

Kortbetaling - benytter man kredittkort eller debetkort kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. Kortbetalinger håndteres av Stripe.

Vipps - benytter man Vipps kan selgeren reservere kjøpesummen ved bestilling. Kjøper blir belastet samme dag som varen sendes.

Klarna faktura med 14 dagers betalingsfrist - Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift. Les mer om Klarna faktura her.

Klarna delbetaling - Med Klarna delbetaling er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale. Les mer om Klarna delbetaling her.

Levering/frakt

Vanligvis vil varene sendes fra oss samme dag eller dagen etter at ordren er mottatt, hvis ikke vil du motta en mail fra oss. Vi sender varene med sporbare pakker fra Postnord, og pakken er sporbar hele veien fra Lille Martine og hjem til deg. Normalt tar det en til tre virkedager fra ordren din blir pakket hos oss til den ankommer ditt postkontor/i din postkasse. Vi tar forbehold om eventuelle ytterligere forsinkelser.

Vi har ulik fraktkostnad utfra pakkens størrelse. Småpakker er 0-2 kg 69kr, mellomstore pakker 1-4kg 99kr, store pakker over 4 kg 199kr og fri frakt over 1500 kr.

I tillegg kan du velge hjemlevering (dette faller ikke under fri frakt). Svipp hjem innad i Trondheim Kommune 89kr eller levering på døren i hele landet 149kr.

Du som kunde er selv ansvarlig for å legge inn riktig navn og adresseinformasjon på ordren din. For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med lillemartine.no vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 200 NOK inkl. Mva. *Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur lillemartine.no, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Avbestilling/angrefrist/reklamasjon

Dersom du ønsker å avbestille varene tar du snarest kontakt med oss.
Om varene er sendt må returretten benyttes, hvis ikke kansellerer vi ordren og gir deg pengene tilbake.
Du har 30 dagers angre- og returrett på varer kjøpt i nettbutikken, lillemartine.no.
Varer som er kjøpt med klikk og hent har 30 dagers retur- og angrerett fra den dagen du fikk besjed om at varen kan hentes.

Ved kjøp i vår fysiske butikker Lille Martine eller FLYT har du alltid 14 dagers angrerett!

For å benytte deg av angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 14 dager fra du kjøpte varen.

Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss muntlig eller skriftlig så fort som mulig.

Reklamasjon følger fastsatt til 2 år etter norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven (https://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/) og angrerettloven (https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/).

Send oss gjerne en mail i forkant slik at vi vet at du sender vare i retur til oss. Du kan ta kontakt med oss på mail nettbutikk@lillemartine.no

Benytt returetiketten som følger med pakken og fyll ut returskjema. Dersom du benytter returetiketten blir du belastet 79 kr for dette, det holder vi tilbake når vi krediterer deg penger for returen.

Du kan sende den på annen måte dersom du foretrekker det.
Returadressen: Lille Martine AS Olav Tryggvasons gate 28, 7011 Trondheim.

Dersom varen blir borte på vei til oss, og du har benyttet annen returmetode enn forklart ovenfor, står du selv ansvarlig for den tapte varen.

Tilbakebetalingsplikt

Hvis du benytter returretten eller angretten din, forplikter vi oss til å betale tilbake din betaling for varen(e) senest 30 dager etter at vi har mottatt varen(e).

Du må selv betale eventuelle fraktkostnader for å sende tilbake varen(e).

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om dine rettigheter.

Garantier og service

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.