Beskytt barnas hud - bruk UV-klær i sommersolen!

Beskytt barnas hud - bruk UV-klær i sommersolen!

Som vi gleder oss til sol, strand og sommer! Hvor herlig solen enn er, så er det utrolig viktig å beskytte barna mot solens farlige stråler. Med en UV-drakt har man en mer langvarig beskyttelse enn man får ved bruk av solkrem, og du trenger ikke å uroe deg når barna leker i strandkanten.
Topp solbeskyttelse med solbriller fra IZIPIZI! Leser Beskytt barnas hud - bruk UV-klær i sommersolen! 1 minutt Neste Kjolefavoritter fra spanske Mayoral!
Som vi gleder oss til sol, strand og sommer! Hvor herlig solen enn er, så er det utrolig viktig å beskytte barna mot solens farlige stråler. Med en UV-drakt har man en mer langvarig beskyttelse enn man får ved bruk av solkrem, og du trenger ikke å uroe deg når barna leker i strandkanten. Du må naturligvis smøre inn de deler av kroppen som ikke dekkes av UV-drakten. Det er viktig at UV-klærne har høy solfaktor, minst 40+.
UV-klærnes beskyttelse påvirkes hverken av bading eller svetting, og gir en like bra beskyttelse i vannet som på land. Vi anbefaler at du velger UV-klær av god kvalitet slik at plaggene ikke slites fort ut av sol, bad og vask.

I vår nettbutikk har vi trygge UV-klær fra Liewood og UV-klær fra Konges Sløjd med høy beskyttelse, hhv 40+ og 50+.

Velg en solhatt i samme kvalitet, og ikke glem at de små føttene også kan brenne seg. Vi anbefaler UV-badesko som beskytter både mot sol og skarpe steiner.