Kjolefavoritter fra spanske Mayoral!

Kjolefavoritter fra spanske Mayoral!

Spanske Mayoral er en av våre mest populære merker - og det forstår vi godt! Det som karakteriserer dette merket er friske farger og elegant design. Mayoral har både hverdagsklær og de lekreste selskapsantrekk. Mayoral sine ekstra lekre selskapskjoler finner du under merket Abel&Lula. Disse kjolene passer godt til anledninger som f. eks. dåp og bryllup.
Beskytt barnas hud - bruk UV-klær i sommersolen! Leser Kjolefavoritter fra spanske Mayoral! 1 minutt

Vi er veldig stolte av å være en av få nettbutikker som tilbyr Mayoral i Norge! Spanske Mayoral er vårt desidert største merke i alderen 0-9 år, og vi har også et godt utvalg til de største jentene (10-16 år).

Mayoral har nydelige kvalitetsklær til både jente og gutt, og utvalget er like stort til hverdags som til fest.

Mayoral er også kjent for sine fantastiske kjoler. Utvalget er meget stort og du får kjoler for alle anledninger. Vi har kjoler til strand, barnehage, skole, bursdag, dåp og bryllup.

 

 

 

Kjolene fra Mayoral skiller seg alltid ut i mengden enten det er en hverdagskjole eller en selskapskjole til de mer spesielle anledningene. 

 

 

 

Mayoral sine ekstra lekre selskapskjoler finner du under merket Abel&Lula. Disse kjolene passer godt til anledninger som f. eks. bryllup. I flere av modellene tar vi inn et bredt spekter av størrelser så det er mulig med søskenmatch - det blir ikke søtere enn det!